"Yhteistyö on ollut mutkatonta, helppoa ja jopa työtämme inspiroivaa."

Marita Loukiainen, Kokkolan ensi- ja turvakoti ry

"Yhteistyö on ollut mutkatonta, helppoa ja jopa työtämme inspiroivaa."

Marita Loukiainen, Kokkolan ensi- ja turvakoti ry

Hei! Olen Anu, Luovan tilan visuaalinen suunnittelija ja yrittäjä. Kiinnostukseni visuaaliseen suunnitteluun lähti tarpeesta tehdä ympäristöstä esteettisempi ja ymmärrettävämpi. Hyvä visuaalinen ja mainonnallinen suunnittelu on kiinnostavaa ja viihdyttävää – niin loppukäyttäjän kuin suunnittelijankin perspektiivistä. 
Työskentely kanssani on rentoa ja joustavaa ja tavoitteenani on, että asiakas on aina tyytyväinen lopputulokseen. 
Olen työskennellyt alalla viisitoista vuotta, useissa eri viestintä- ja markkinointialan toimistoissa. Jokainen niistä on vahvistanut näkemystäni suunnittelijana, mahtavien asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kanssa. Yrittäjänä olen ollut vuodesta 2011, välillä sivu- ja välillä päätoimisesti. Arvostan työskentelyssä yrittäjähenkisyyttä - sitä että seisoo töidensä takana ja haluaa kehittyä jatkuvasti.

Missä olen hyvä? Osaan löytää oikean visuaalisen fiiliksen ja ymmärrän asiakasta ja asiakkaan tarpeita. Minulta asiakas saa aina vähän enemmän kuin pyytää, ja tietysti sovitussa aikataulussa. Erityisen hyvin suunnittelen visuaaliset ilmekokonaisuudet ja layoutit aina logoista väreihin ja fonteista kuvituksiin. Lopputuloksessa pitää olla aina jokin juju. Jos en itse taida jotain, verkostostani löydän taatusti jonkun, joka taitaa!

Ota siis rohkeasti yhteyttä! 
Täällä kääritään jo hihoja.

Koulutus- ja työhistoriastani voit käydä lukemassa LinkedIn-profiilistani. Lisätietoa löydät tämän sivun alareunasta. Laitathan myös viestiä, niin verkostoidutaan. Tapaamisiin!
Asiakkailta kuultua ♡
Luova tila ja Anu Salo ovat olleet pitkäaikaisia kumppaneita markkinointitarpeissamme. Olemme saaneet paljon merkittävää apua siihen, miten organisaatiotamme ja työtämme tuomme esille, miten viestiä olennaista ja tärkeää. 
Sosiaalialan ammattilaisina tiedämme, että osaamme oman asiakastyömme, mutta markkinointi ja viestintäasiat eivät valitettavasti ole parasta osaamistamme ja olemme olleet iloisia, että Luova tila on pystynyt tässä auttaa meitä. Olemme innostuneet Anun kanssa suunnittelemaan yhdessä. Anu on tavoittanut tarpeemme ja osannut viestinnällisesti tuoda esille mielestämme oikean fiiliksen työstämme.  Anun mahdollisuus palvella joustavasti ja laaja-alaisesti tarpeitamme, on ollut meille todella arvokasta ja merkittävää. 
Keskusteluidemme perusteella Anu on esitellyt ratkaisuvaihtoehtoja, joista olemme sitten valinneet yhteistuumin parhaat vaihtoehdot. 
Yhteistyö on ollut mutkatonta, helppoa ja jopa työtämme inspiroivaa. Kiitos!

Marita Loukiainen
toiminnanjohtaja
Kokkolan ensi- ja turvakoti ry
"Anun mahdollisuus palvella joustavasti ja laaja-alaisesti tarpeitamme, on ollut meille todella arvokasta ja merkittävää." 
Luova tila ja Anu on ollut luotettava yhteistyökumppani useammassa kehittämisprojektissa. Luova tilan luotettava ja laadukas toiminta ja joustava, vuorovaikutteinen toimintatapa on mahdollistanut hyvän yhteistyön syntymisen. 
Anun oivaltava kynänjälki näkyy vielä pitkään useissa graafisissa elementeissä hankkeidemme ja palveluidemme tuotebrändien kehittämisessä.

Timo Pärkkä
aluekehittäjä
Kaustisen seutukunta
"Luova tilan luotettava ja laadukas toiminta ja joustava, vuorovaikutteinen toimintatapa on mahdollistanut hyvän yhteistyön syntymisen. " 
Meillä oli tehokas aloituspalaveri, jossa kuvasin tarpeemme EnergyVaasa Talks -webinaarin materiaaleihin liittyen ja löysimme nopeasti yhteisen sävelen.
Ratkaisimme yhdessä, miten lähdemateriaalia voi hyödyntää vielä laajemmin. Samalla viikolla sain jo vedokset ja pienillä viilauksilla ne olivat valmiina käyttöön.
Tällä yhdessä luodulla konseptilla saatiin koko vuoden 2021 webinaarit hoidettua sujuvasti ja kustannustehokkaasti.

Kristoffer Jansson
Communications & Brand Manager
EnergyVaasa / VASEK
"Tällä yhdessä luodulla konseptilla saatiin koko vuoden 2021 webinaarit hoidettua sujuvasti ja kustannustehokkaasti."
Back to Top