Anu Salo 
Graafinen suunnittelija ja yrittäjä

Kiinnostukseni visuaaliseen suunnitteluun lähti tarpeesta tehdä ympäristöstä esteettisempi ja ymmärrettävämpi. Hyvä visuaalinen ja mainonnallinen suunnittelu on kiinnostavaa ja viihdyttävää – niin loppukäyttäjän kuin suunnittelijankin perspektiivistä.

Olen työskennellyt alalla kymmenen vuotta, useissa eri viestintä- ja markkinointialan toimistoissa. Jokainen niistä on vahvistanut näkemystäni suunnittelijana. Kymmenen vuotta, eteläinen Suomi ja kolme Pohjanmaata myöhemmin olen ehtinyt tehdä töitä mahtavien asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kanssa. (Niin ja kun kuitenkin mietit, ne kolme Pohjanmaata ovat Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa ja Etelä-Pohjanmaa.) Yrittäjänä olen ollut vuodesta 2011, välillä sivu- ja välillä päätoimisesti. Arvostan työskentelyssä yrittäjähenkisyyttä - sitä että seisoo töidensä takana ja haluaa kehittyä jatkuvasti.

Missä olen hyvä? Osaan löytää oikean visuaalisen fiiliksen ja ymmärrän asiakasta ja asiakkaan tarpeita. Minulta asiakas saa aina vähän enemmän kuin pyytää, ja tietysti sovitussa aikataulussa. Erityisen hyvin suunnittelen visuaaliset ilmekokonaisuudet ja layoutit aina logoista väreihin ja fonteista kuvituksiin. Lopputuloksessa pitää olla aina jokin juju. Jos en itse osaa jotain, verkostostani löydän taatusti jonkun, joka osaa!

Työskentelen maaseudulla Kaustisen Salonkylässä, vanhalla maatilalla. Arvaattekin varmasti, että tila on kovin luova ja produktiivinen ;-) Liian kaukana? Auto ja junat kulkevat, joten voin tulla luoksenne tapaamiseen. Puhelin ja etäyhteydet ovat myös erinomaisia tapoja pitää yhteyttä ja tutustua, joten etäisyys ei ole ongelma. Ota siis rohkeasti yhteyttä!

Koulutus- ja työhistoriastani voit käydä lukemassa LinkedIn-profiilistani. Laitathan myös viestiä, niin verkostoidutaan. Tapaamisiin!
Back to Top