EnergyVaasa Talks
Throughout 2021, the EnergyVaasa Talks webinar series featured guest organizations and projects presenting energy technology and topics related to cleantech.

Lähtötilanne
VASEK tarvitsi koko vuodeksi sujuvaa suunnittelua ja tuotantoa EnergyVaasa Talks -webinaarin viestintämateriaaleille. 

Toteutus
Työn tueksi oli jo olemassa Talks-logo sekä graafinen ohjeisto, josta yhdisteltiin sopivat värit, graafit ja fontit toimivaksi kokonaisuudeksi. Jotta puhujien kuvista saatiin yhteneväisen näköiset ja ilmeeseen sopivat, ne saivat päälleen sinisen filtterin.
Webinaaria varten tuli toteuttaa muunneltava pohja A4-infokirjeelle, Facebook ja LinkedIn tapahtumien kuville, livelähetyksessä käytettävälle video-kuvalle ja roll-upille. Infoa oli jokaisen webinaarin yhteydessä paljon, kuten tekstiä ja sponsorilogoja. Kaikki info kuitenkin löysi jokaisen webinaarin yhteydessä paikkansa ja materiaaleista tuli todella selkeitä. 
Ensimmäiset vedokset ilmeestä tehtiin nopealla aikataululla, jotta tapahtumaa päästiin heti markkinoimaan. Webinaareja oli vuoden 2021 aikana yhteensä kahdeksan kappaletta. 
Asiakkaan palaute

"Meillä oli tehokas aloituspalaveri, jossa kuvasin tarpeemme webinaarin materiaaleihin liittyen ja löysimme nopeasti yhteisen sävelen.
Ratkaisimme yhdessä, miten lähdemateriaalia voi hyödyntää vielä laajemmin. Samalla viikolla sain jo vedokset ja pienillä viilauksilla ne olivat valmiina käyttöön.
Tällä yhdessä luodulla konseptilla saatiin koko vuoden 2021 webinaarit hoidettua sujuvasti ja kustannustehokkaasti."

- Kristoffer Jansson 
EnergyVaasa / VASEK

Facebook ja LinkedIn -tapahtumien kuvat
A4-infokirje
Back to Top