Luova tila ja Anu Salo ovat olleet pitkäaikaisia kumppaneita markkinointitarpeissamme. Olemme saaneet paljon merkittävää apua siihen, miten organisaatiotamme ja työtämme tuomme esille, miten viestiä olennaista ja tärkeää. 
Sosiaalialan ammattilaisina tiedämme, että osaamme oman asiakastyömme, mutta markkinointi ja viestintäasiat eivät valitettavasti ole parasta osaamistamme ja olemme olleet iloisia, että Luova tila on pystynyt tässä auttaa meitä. Olemme innostuneet Anun kanssa suunnittelemaan yhdessä. Anu on tavoittanut tarpeemme ja osannut viestinnällisesti tuoda esille mielestämme oikean fiiliksen työstämme.  Anun mahdollisuus palvella joustavasti ja laaja-alaisesti tarpeitamme, on ollut meille todella arvokasta ja merkittävää. 
Keskusteluidemme perusteella Anu on esitellyt ratkaisuvaihtoehtoja, joista olemme sitten valinneet yhteistuumin parhaat vaihtoehdot. 
Yhteistyö on ollut mutkatonta, helppoa ja jopa työtämme inspiroivaa. Kiitos!

Marita Loukiainen
toiminnanjohtaja
Kokkolan ensi- ja turvakoti ry
Luova tila ja Anu on ollut luotettava yhteistyökumppani useammassa kehittämisprojektissa. Luova tilan luotettava ja laadukas toiminta ja joustava, vuorovaikutteinen toimintatapa on mahdollistanut hyvän yhteistyön syntymisen. 
Anun oivaltava kynänjälki näkyy vielä pitkään useissa graafisissa elementeissä hankkeidemme ja palveluidemme tuotebrändien kehittämisessä.

Timo Pärkkä
aluekehittäjä
Kaustisen seutukunta
Meillä oli tehokas aloituspalaveri, jossa kuvasin tarpeemme EnergyVaasa Talks -webinaarin materiaaleihin liittyen ja löysimme nopeasti yhteisen sävelen.
Ratkaisimme yhdessä, miten lähdemateriaalia voi hyödyntää vielä laajemmin. Samalla viikolla sain jo vedokset ja pienillä viilauksilla ne olivat valmiina käyttöön.
Tällä yhdessä luodulla konseptilla saatiin koko vuoden 2021 webinaarit hoidettua sujuvasti ja kustannustehokkaasti.

Kristoffer Jansson
Communications & Brand Manager
EnergyVaasa / VASEK
Back to Top